Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Γάλλοι και Αργεντίνοι στέλνουν τον Κουφρέ στην ΑΕΚ

Γάλλοι και Αργεντίνοι στέλνουν τον Κουφρέ στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Λεάντρο Κουφρέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής αλλά και της Γαλλίας. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός που αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως αριστερός μπακ, αλλά και ως στόπερ, λογίζεται πλέον ως μη κοινοτικός με τη Μονακό να μην έχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησής του.

89

Στην ΑΕΚ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Λεάντρο Κουφρέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής αλλά και της Γαλλίας. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός που αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως αριστερός μπακ, αλλά και ως στόπερ, λογίζεται πλέον ως μη κοινοτικός με τη Μονακό να μην έχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησής του.

Το Ιταλικό διαβατήριο που είχε ακυρώθηκε από την ομοσπονδία, λόγω παρατυπίας που βρέθηκε κατά την έκδοσή του. Η απόφαση είναι πρωτόδικη με τον παίκτη να έχει ασκήσει έφεση για την επανεξέτασή της.

Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να χρειαστεί διάστημα έως και οκτώ μηνών, με τους Μονεγάσκους να κινδυνεύουν να πληρώνουν έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά δεν χρησιμοποιούν, την ώρα που και ο παίκτης θα μείνει άπραγος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ετσι λοιπόν, όπως υποστηρίζει η έγκυρη Γαλλική «L Equipe», αλλά και οι «Ole», «Diario Hoy» από την Αργεντινή η ΑΕΚ φέρεται να δίνει τη λύση με την απόκτηση του παίκτη έως το τέλος της σεζόν, με τη μορφή δανεισμού.

Τον ποδοσφαιριστή διεκδικεί και η Χιμνάσια Λα Πλάτα, ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά οι πιθανότητες του επαναπατρισμού του προς το παρόν είναι πολύ λίγες. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Μόντε Κάρλο, οι ιθύνοντες της οποίας δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη στην έτσι κι αλλιώς «σφιχτή» χειμερινή μεταγραφή περίοδο και εν μέσω μιας «παγωμένης» αγοράς, ελέω της οικονομικής κρίσης μοιάζει εξίσου απίθανο, οπότε μοιραία οι επιλογές είναι δύο.

Είτε να δεχτεί η ομοσπονδία της Γαλλίας να επιτραπεί στον παίκτη να αγωνίζεται ως κοινοτικός μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα του διαβατηρίου του, είτε να παραχωρηθεί δανεικός έτσι ώστε και παιχνίδια να συνεχίσει να παίρνει, αλλά και το συμβόλαιό του (ή έστω το μεγαλύτερο μέρος του) να καλυφτεί από τρίτους.

Σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους δημοσιογράφους, αλλά και τους Αργεντινούς που ενστερνίζονται την εν λόγω άποψη, το δεύτερο σκέλος μοιάζει πιο πιθανό με την ΑΕΚ να είναι έτοιμη να καλύψει με ένα ποσό της τάξης των 300.000 δολαρίων, ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου της τρέχουσας περιόδου, βρίσκοντας παράλληλα στο πρόσωπο του αργεντινού τη λύση που ψάχνει για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Κι αυτό γιατί η ομοσπονδία της Γαλλίας δεν είναι διατεθειμένη να κάνει δεκτό το αίτημα των Μονεγάσκων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies