Στη σύλληψη 124 ατόμων που συνδέονται με τις επιθέσεις στη Βομβάη προχώρησε το Πακιστάν
Οι πακιστανικές δυνάμεις ασφαλείας έκλεισαν πέντε στρατόπεδα εκπαίδευσης της Λασκάρ-ε-Τάιμπα, της οργάνωσης που κατηγορείται ότι σχετίζεται με τις επιθέσεις στη Βομβάη, και συνέλαβε 124 μέλη της.
Οι πακιστανικές δυνάμεις ασφαλείας έκλεισαν πέντε στρατόπεδα εκπαίδευσης της Λασκάρ-ε-Τάιμπα, της οργάνωσης που κατηγορείται ότι σχετίζεται με τις επιθέσεις στη Βομβάη και συνέλαβε 124 μέλη της.
«Συλλάβαμε συνολικά 124 ανώτερα και ανώτατα στελέχη» δήλωσε ο Ρεχμάν Μαλίκ, ανώτατος αξιωματούχος του πακιστανικού υπουργείου Εσωτερικών.
Ωστόσο, ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ρεχμάν Μαλίκ δεν απάντησε στην ερώτηση εάν το σχέδιο για τις επιθέσεις εξυφάνθη επί πακιστανικού εδάφους, κάτι που καταλογίζει η Ινδία στο Πακιστάν. Η Ινδία, επίσης, υποστηρίζει ότι η οργάνωση Λασκάρ-ε-Τάιμπα, που βρίσκεται στο έδαφος του Πακιστάν, είναι ο εγκέφαλος των επιθέσεων.
Στις επιθέσεις στη Βομβάη έχασαν τη ζωή τους 164 άτομα.
Σε συνέντευξη Τύπου ο Μαλίκ είπε ότι οι πακιστανικές δυνάμεις ασφαλείας πήραν μέτρα και εναντίον άλλων οργανώσεων, που συνδέονται με την οργάνωση.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.