Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Αγώνας δρόμου για τη συμμετοχή των Αντζα και Μπελούτσι στο ντέρμπι

Αγώνας δρόμου για τη συμμετοχή των Αντζα και Μπελούτσι στο ντέρμπι

Μόλις ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Εργοτέλη, όλοι στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν να σκέφτονται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Βαλβέρδε προσπαθεί να βρει το αντίδοτο στις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας του. Αγώνας δρόμου για τη συμμετοχή των Αντζα και Μπελούτσι στο ματς.

89

Μόλις ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη, όλοι στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν να σκέφτονται το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί στοίχημα για τον εφετινό Ολυμπιακό από πολλές απόψεις. Εάν φύγει νικητής από το ντέρμπι, τότε θα έχει αφήσει τον Παναθηναϊκό 8 βαθμούς πίσω του, αλλά και με την ισοπαλία δεν θα έρθει η καταστροφή για τους «ερυθρόλευκους», αφού θα παραμείνουν στο +5 από το «τριφύλλι», που δείχνουν να υπολογίζουν περισσότερο στα μάχη του τίτλου.

Το σημαντικότερο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, είναι να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και μακριά από το «Καραϊσκάκη». Το πρόσφατο παρελθόν των πρωταθλητών Ελλάδας, όσον αφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, αποδεικνύει το κακό αγωνιστικό πρόσωπό τους…

Και στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια με Ανόρθωση, Νόρτζελαντ και Γαλατασαράι, αλλά και στα ισάριθμα της Σούπερ Λίγκα με Ξάνθη, ΟΦΗ και Αρη, ο Ολυμπιακός ήταν από μέτριος έως κακός. Και αυτό είναι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ισπανό τεχνικό, φοβούμενος μην συνεχιστεί αυτό και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Eιδικά στην Ελλάδα, όπου οι Πειραιώτες έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ σε τρεις εξόδους τους από το Νέο Φάληρο!

Πάντως, ο Βαλβέρδε έχει καιρό να τους μιλήσει και να προετοιμάσει την ομάδα για το ντέρμπι, όπως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την Τρίτη 4 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον προσεχή τους αντίπαλο στο παιχνίδι με την Βέρντερ στη Βρέμη για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βιντεοσκοπηθεί από τον Ισπανό προπονητή και επιλεγμένα πλάνα θα παίξουν μέσα στην εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, όλοι έχουν πέσει πάνω στους Αντζα και Μπελούτσι, προκειμένου να είναι παρόντες στον αγώνα. Ο Αντζας έκανε την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Αργεντινός ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Ο Λεονάρντο έκανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν και την Τρίτη τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10:30, η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ και μετά το τέλος της (12:30) ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies