Να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να βρεθεί και πάλι στην βαθμολογική θέση που του αρμόζει θέλει ο Αρης, κάτι που ισχυρίστηκε και ο προπονητής της ομάδας, Κίκε Ερνάντεθ. Για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, θα πρέπει οι «κίτρινοι» να μην επαναλάβουν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό (26/10).
Να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να βρεθεί και πάλι στην βαθμολογική θέση που του αρμόζει θέλει ο Αρης, κάτι που ισχυρίστηκε και ο προπονητής της ομάδας, Κίκε Ερνάντεθ.
Για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, θα πρέπει οι «κίτρινοι» να μην επαναλάβουν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό (26/10).
«Η ομάδα έχει όρεξη να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της μέσα από μία νίκη απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Βελτιωνόμαστε σε ομαδικό επίπεδο και επίσης υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν στροφές και γίνονται καλύτεροι σε ατομικό επίπεδο.
Θα πρέπει να διορθώσουμε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που είχαμε σε κρίσιμα σημεία και που μας κόστισε πολλούς βαθμούς. Υπάρχουν περιπτώσεις μέσα σε ένα πρωτάθλημα, που η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάνει να δεχτείς γκολ και σε οδηγεί στο να χάσεις ένα παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Ερνάντεθ.
Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του, είπε: «Αυτό διορθώνεται με πολλή προσπάθεια και μέσα από την αυτοσυγκέντρωση.
»Περιμένουμε έναν αγώνα την Κυριακή, που θα έχει μεγάλη ένταση και για να τον κερδίσουμε είναι σημαντικό να μην επαναλάβουμε προηγούμενα λάθη.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετός ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα και ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Αλλά η αρχή θα πρέπει να γίνει αυτήν την Κυριακή».
Τέλος, στάθηκε και στον παράγοντα έδρα, τον οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούν για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. «Το ότι θα αγωνιστούμε στο γήπεδό μας και με την υποστήριξη του κόσμου μας είναι ένας σημαντικός παράγοντας, που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.
»Η ομάδα έχει τα κίνητρα και την όρεξη να ξανακερδίσει τη θέση που της αρμόζει στη βαθμολογία. Κανένας από μας δεν είναι χαρούμενος με τη θέση που έχουμε και βδομάδα με βδομάδα θα δουλέψουμε για να την αλλάξουμε».
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Αρη για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Παρασκευή (24/10) και το ευχάριστο για τον Ερνάντεθ είναι ότι στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές του.
Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν και οι Χαβίτο, Ρεγκέιρο, οι οποίοι όμως γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για προληπτικούς λόγους.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in