Νεκρός ο 50χρονος που αγνοείτο μετά την καταιγίδα στην Αιτωλοακαρνανία
Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 50χρονος ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης στην Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Ανδρες της ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της συζύγου του. Το ζευγάρι επέβαινε σε Ι.Χ., το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο.
Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 50χρονος ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης στην Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Ανδρες της ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της συζύγου του.
Το ζευγάρι επέβαινε σε Ι.Χ., το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο, συνέπεια της ισχυρότατης καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.
Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα.
Προβλήματα διαπιστώθηκαν και στο νομό Ευρυτανίας, ενώ λόγω κατολισθήσεων παρέμεινε κλειστή η εθνική οδός Καρπενησίου-Αγρινίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.