Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Τζορτζ Μπους και Γκόρντον Μπράουν θα συνομιλήσουν για την οικονομική κρίση

Τζορτζ Μπους και Γκόρντον Μπράουν θα συνομιλήσουν για την οικονομική κρίση

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους θα συναντηθεί την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο με τον Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν με κύριο θέμα συζήτησης την οικονομική κρίση. Σε δηλώσεις του Βρετανός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει ο,τιδήποτε για να σταθεροποιηθεί το οικονομικό σύστημα.

95

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους θα συναντηθεί την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο με τον Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν με κύριο θέμα συζήτησης την οικονομική κρίση.

Εκτός από την οικονομία, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για τρέχοντα διεθνή ζητήματα όπώς η κατάσταση στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

«Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος θα συζητήσουν για την παγκόσμια οικονομία, για το Ιράν, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Γεωργία και άλλα στρατηγικά ζητήματα κοινής ανησυχίας», διευκρίνισε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ντέινα Περίνο.

Ο Γκόρντον Μπράουν ήδη βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με αφορμή την 63η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου κάλεσε τους ηγέτες όλου του κόσμου να επενδύσουν στη γεωργία της Αφρικής.

Σε δηλώσεις του Βρετανός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει ο,τιδήποτε για να σταθεροποιηθεί το οικονομικό σύστημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο