«Αστραψε και βρόντηξε» η Ροζέλα Σένσι, η πρόεδρος της Ρόμα, μετά την ήττα - σοκ των τζιαλορόσι στο Ολίμπικο από την Κλουζ με 1-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
«Αστραψε και βρόντηξε» η Ροζέλα Σένσι, η πρόεδρος της Ρόμα, μετά την ήττα – σοκ των τζιαλορόσι στο Ολίμπικο από την Κλουζ με 1-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
«Αρκετά! Κόντρα στη Ρετζίνα πρέπει να δείξετε τι αξίζετε» φώναζε η κ.Σένσι στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα.
«Δεν γίνεται να παίζετε τόσο χάλια. Τι συμβαίνει; Αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τη Ρόμα που ξέρω» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η πρόεδρος των ρωμαίων.
«Εχουμε επενδύσει πολλά πάνω σας και ακόμα και στις τελευταίες μέρες του πατέρα μου την ομάδα σκεφτόμουν» κατέληξε η Ροζέλα Σένσι που ανέλαβε την προεδρία της ομάδας μετά τον θάνατο του πατέρα της, Φράνκο, τον Σεπτέμβριο.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.