Να πάρει… μπρος θέλει η Μάντσεστερ, για το «2Χ2» οι άλλες τρεις
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η «χαμένη» των Big Four της Premier League στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πλέον, Τσέλσι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ στοχεύουν στο δύο στα δύο απέναντι σε Γουίγκαν, Φούλαμ και Μίντλεσμπρο αντίστοιχα, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους νέο στραβοπάτημα εκτός έδρας απέναντι στην Πόρτσμουθ.
- Live οι αναμετρήσεις
89
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η «χαμένη» των Big Four της Premier League στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δίνοντας την ευκαιρία στις άμεσες αντιπάλους της να πανηγυρίσουν διπλά τις νίκες τους. Πλέον, Τσέλσι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ στοχεύουν στο δύο στα δύο απέναντι σε Γουίγκαν, Φούλαμ και Μίντλεσμπρο αντίστοιχα, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους νέο στραβοπάτημα εκτός έδρας απέναντι στην Πόρτσμουθ.
Η Τσέλσι, λοιπόν, ήταν η πιο εντυπωσιακή από τα φετινά φαβορί στην πρεμιέρα, συντρίβοντας με 4-0 την Πόρτσμουθ, αλλά η Γουίγκαν δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει να περάσει ένα εύκολο βράδυ στην έδρα της.
«Πήραμε έναν βαθμό την τελευταία φορά που παίξαμε με την Τσέλσι και ανυπομονώ να παίξω εναντίον τους ξανά. Ποιός ξέρει, ίσως αυτή τη φορά πάρουμε και τους τρεις. Γιατί να μην μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι;» αναρωτήθηκε ο Πολ Σάρνερ.
Αμφίβολη για τους «μπλε» είναι η συμμετοχή του Μίκαελ Μπάλακ που τραυμάτισε το αριστερό του πόδι στην πρεμιέρα, ενώ ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους διεθνείς Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρντ, Τζο Κόουλ και Ασλεϊ Κόουλ.
Η Αρσεναλ ταξιδεύει στην έδρα της Φούλαμ, κυνηγώντας μια πιο εύκολη νίκη από αυτή που πήρε απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.
Στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να τεθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μικαέλ Σιλβέστρ, ενώ ο Αλσατός τεχνικός ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που δεν έχαιρε της αποδοχής τους όσο καιρό δεν υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο με τους «Κανονιέρηδες»:
«Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του και να τον στηρίξουμε, γιατί έχει απίστευτο ταλέντο και προσφέρει πολλά στην ομάδα. Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου δεν αντιπροσωπεύει την βαθιά του επιθυμία και γενικά είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά για αυτόν».
Ο Θεσκ Φάμπρεγας δεν θα είναι πιθανότατα έτοιμος απέναντι στη Φούλαμ, αλλά θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου στον επαναληπτικό του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο τη Τβέντε.
«Αν και δεν είναι πιθανό να αγωνιστεί το Σάββατο, θα πρέπει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Champions League την Τετάρτη. Θα πρέπει να επανεξετάσουμε την περίπτωσή του τη Δευτέρα ή την Τρίτη για να δούμε κατά πόσο θα είναι ρίσκο να τον ξεκινήσουμε βασικό ή όχι» εξήγησε ο Βενγκέρ.
Πιο άνετη νίκη από αυτή της πρεμιέρας θα κυνηγήσει και η Λίβερπουλ, υποδεχόμενη την Μίντλεσμπρο. Απών θα είναι ο Σάμι Χίπια που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό, καθώς και ο Χαβιέρ Μαστσεράνο που βρίσκεται στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αντίθετα, επιστρέφουν από τραυματισμό οι Μάρτιν Σκρτελ και Φιλίπ Ντεγκέν, καθώς και ο Ράιαν Μπάμπελ.
Το εντός έδρας εμπόδιο της Πόρτσμουθ, αλλά και τις… απουσίες καλείται να ξεπεράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένουν να μη χάσει κι άλλους βαθμούς μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Νιούκαστλ. Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάρλος Τέβεζ, Οουεν Χάργκριβς, Νάνι και Αντερσον απουσίασαν από τον πρώτο αγώνα, ενώ και οι Ράιαν Γκιγκς και Μάικλ Κάρικ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Τέβεζ θα επιστρέψει για τον αγώνα απέναντι στους Πομπέις, όπως και ο Αντερσον, ενώ και οι Γκιγκς και Χάργκριβς δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου
17:00 Γουέστ Μπρομ – Εβερτον
17:00 Λίβερπουλ – Μίντλεσμπρο
17:00 Μπλάκμπερν – Χαλ
17:00 Νιούκαστλ – Μπόλτον
17:00 Στόουκ – Αστον Βίλα
17:00 Τότεναμ – Σάντερλαντ
19:30 Φούλαμ – Αρσεναλ
Την Κυριακή
15:30 Γουίγκαν – Τσέλσι
18:00 Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ
Και τη Δευτέρα
22:00 Πόρτσμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442