Από τα «μπαράζ» πέρασαν στους «16» του μπιτς βόλεϊ Αυστριακοί και Γερμανοί
Οι Αυστριακοί Γκος/Χορστ και οι Γερμανοί Κλέμπερερ/Κόρενγκ προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ Ανδρών, καθώς αμφότεροι νίκησαν τους αντιπάλους τους στους αγώνες «μπαράζ». Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και οι τελικές βαθμολογίες της πρώτης φάσης των ομίλων:
Οι Αυστριακοί Γκος/Χορστ και οι Γερμανοί Κλέμπερερ/Κόρενγκ προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ Ανδρών, καθώς αμφότεροι νίκησαν τους αντιπάλους τους στους αγώνες «μπαράζ».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και οι τελικές βαθμολογίες της πρώτης φάσης των ομίλων:
ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» Χάιερ/Χόισερ (Ελβετία)-Γκος/Χορστ (Αυστρία) 0-2 (11-21, 19-21) Μπόερσμα/Ρόνες (Ολλανδία)-Κλέμπερερ/Κόρενγκ (Γερμανία) 0-2 (16-21, 25-27)
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.