Αγνωστος ο χρόνος επιστροφής των Λεντέσμα, Μπελούτσι στις προπονήσεις
Επιβε-βαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τους τραυματισμούς του Κριστιάν Λεντέσμα και του Φερνάντο Μπελούτσι. Οι δύο Αργεντινοί του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν το συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ήδη έχουν ξεκινήσει και η επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας τους. - Στην Ιντεπεντιέντε ο Νούνιες
Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τους τραυματισμούς του Κριστιάν Λεντέσμα και του Φερνάντο Μπελούτσι. Οι δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά την προπόνηση της Τρίτης, εξετάσθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου των «ερυθρόλευκων», Λάκη Νικολάου.
Από την εξέταση αλλά και από την μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκαν, επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο Λεντέσμα έχει τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο και ο Μπελούτσι σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν το συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ήδη έχουν ξεκινήσει. H επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας τους.
Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στις 8πμ, με τον Μήτρογλου να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση λόγω οσφυαλγίας. Ο νεαρός επιθετικός δεν θα προπονηθεί ούτε την Τετάρτη, οπότε και θα επανεξετασθεί η κατάστασή του.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση