Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να καθίσει μετά το τέλος του EURO 2008, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Αραγονιές! Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο 69χρονος τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την τουρκική ομάδα.
Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να καθίσει μετά το τέλος του EURO 2008, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Αραγονιές!
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο 69χρονος τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την τουρκική ομάδα και μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και να πάρει τη θέση του Ζίκο στον πάγκο της «Φενέρ».
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας