Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα γεμίσει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Βαρκελώνης για την απόκτηση των Ντέκο (πήρε 24ωρη άδεια για να μεταβεί στη Βαρκελώνη) και Σάμουελ Ετό, αντί 55 εκατομμυρίων ευρώ! Παράλληλα η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι η Ίντερ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του Λάμπαρντ.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα γεμίσει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Marca» έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Βαρκελώνης για την απόκτηση των Ντέκο (ο οποίος μάλιστα πήρε άδεια από την πορτογαλική ομοσπονδία για να μεταβεί για προσωπικούς λόγους στη βαρκελώνη) και Σάμουελ Ετό, αντί 55 εκατομμυρίων ευρώ!
«Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μετακίνηση των δύο παικτών», αναφέρει σχετικά η ισπανική εφημερίδα, η οποία τονίζει ότι οι δύο παίκτες είναι επιλογή του νέου τεχνικού της Τσέλσι, Λουίς Φελίπε Σκολάρι.
Ο Ντέκο θα πάρει τη θέση του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος οδεύει για την Ιταλία και την Ίντερ, ενώ ο Ετό θα καλύψει το κενό του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τη Μίλαν.
Πάντως, η επισημοποίηση της πρόσληψης του Λουίς Φελίπε Σκολάρι έχει δημιουργήσει μία «καταιγίδα» μεταγραφολογίας και στον βρετανικό Τύπο, που αναφέρει πολλά μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ως στόχους της Τσέλσι.
Ετσι, σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου, ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει στην κορυφή της λίστας του τα ονόματα των Φερνάντο Τόρες και Φρανκ Ριμπερί, ενώ οι «μπλε» φέρονται αποφασισμένοι να προσφέρουν στη Μίλαν τους Ντρογκμπά και Σεβτσένκο ως ανταλλάγματα για την απόκτηση του Κακά.
Το σενάριο αυτό διέψευσε μετά βδελυγμίας ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Λεονάρντο, ο οποίος δήλωσε στο BBC ότι «… είναι αδύνατον να αποκτήσει κανείς τον Κακά, διότι είναι και θα παραμείνει Μιλανέζος ως τη λήξη της καριέρας του».
Από την πλευρά της, η «Daily Telegraph» υποστηρίζει ότι στο στόχαστρο της Τσέλσι βρίσκεται ο Νταβίντ Βίγια της Βαλένθια.
Υπογράφει στην Ιντερ ο Λάμπαρντ
Η Ιντερ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φρανκ Λάμπαρντ. Ο διεθνής μέσος διεθνής έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι, αλλά αναμένεται να φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με προορισμό το Μιλάνο, καθώς μάλιστα ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι».
Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του και ο Λάμπαρντ θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 6 εκατ. Εκτός του Λάμπαρντ ο Μουρίνιο θέλει στο Μιλάνο και τους Μίκαελ Εσιέν, Ντιντιέ Ντρογκμπά από την ομάδα του Λονδίνου.
Live Streaming: Μερσίν – Αθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μερσίν – Αθηναϊκός για τους τελικούς του EuroCup Women.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από ANT1 και COSMOTE SPORT 2 HD.
LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χάποελ Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός για την 37η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.