Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Και η Τσέλσι λύγισε στο «Σαράτσογλου» μπροστά στη Φενέρμπαχτσε

Και η Τσέλσι λύγισε στο «Σαράτσογλου» μπροστά στη Φενέρμπαχτσε

Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να συνεχίσει να περηφανεύεται για την καυτή έδρα της, αφού στο «Σουκρού Σαράτσογλου» λύγισε ακόμα και την Τσέλσι με σκορ 2-1. Η ομάδα του Αβραάμ Γκραντ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντέιβιντ. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και με τα γκολ του Καζίμ και Ντέιβιντ πήραν την νίκη με 2-1.

89

Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να συνεχίσει να περηφανεύεται για την καυτή έδρα της, αφού στο «Σουκρού Σαράτσογλου» λύγισε ακόμα και την Τσέλσι με σκορ 2-1. Η ομάδα του Αβραάμ Γκραντ ήλεγχε το πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντέιβιντ. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και με τα γκολ του Καζίμ και Ντέιβιντ πήραν την νίκη με 2-1.

Οιοπαδοί της Φενέρ «πάγωσαν» μόλις στο 13ο λεπτό, όταν ο Ντέιβιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Προηγήθηκε συρτή σέντρα του Μαλουντά από τα αριστερά με στόχο τον Ντρογκμπά και ο οπισθοχωρημένος Βραζιλιάνος επιθετικός, στην προσπάθεια να απομακρύνει, έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι.

Οι Αγγλοι διατήρησαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι στο 18 σε μακρινό σουτ του Εσιέν, ενώ στο 30ο Βολκάν Ντεμιρέλ εξουδετέρωσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Ντρογκμπά.

Στο β μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65 με τον Αγγλο Καζίμ-Ρίτσαρντς (ή Καζίμ Καζίμ, όπως τον λένε οι Τούρκοι). Η

«χρυσή αλλαγή» του Ζίκο «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ στη μπαλιά του Μεχμέτ Αουρέλιο, κοντρόλαρε τη μπάλα και πλάσαρε ψύχραιμα τον Κουντιτσίνι. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Τσέλσι, ένα καταπληκτικό σουτ του Ντέιβιντ από περίπου 30μ. στο 81 νίκησε για δεύτερη φορά τον Ιταλό τερματοφύλακα και χάρισε στη Φενέρμπαχτσε τη νίκη, μετατρέποντας σε ντέρμπι τη ρεβάνς του Λονδίνου.

Φενερμπαχτσέ (Ζίκο): Ντεμιρέλ, Τουρατσί, Λουγκάνο, Εντου, Φέντερσον, Ντέιβιντ, Μαλντονάντο, Αουρέλιο, Μποράλ (54 Καζίμ), Αλεξ, Κέζμαν (72 Σεμίχ Σεντούρκ)

Τσέλσι (Α. Γκραντ): Κουντιτσίνι, Α. Κόουλ, Μακελελέ, Εσιέν, Καρβάλιο, Λάμπαρντ (76 Μικέλ), Τ. Κόουλ (86 Ανελκά), Ντρογκμπά, Μπάλακ, Μαλουντά, Τέρι

Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies