Διαπραγματεύσεις της Ίντερ με τον Μουρίνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε την Παρασκευή στο Μιλάνο και επιστρέφει το Σάββατο στη Λισαβόνα, έχοντας προηγουμένως συναντήσει τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Ιταλίας, που ενδιαφέρονται να του παραδώσουν τα ηνία της ομάδας.
71
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο σπουδαίος Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε την Παρασκευή στο Μιλάνο και επιστρέφει το Σάββατο στη Λισαβόνα, έχοντας προηγουμένως συναντήσει τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Ιταλίας, που ενδιαφέρονται να του παραδώσουν τα ηνία της ομάδας.
Το ταξίδι του Μουρίνιο στην Ιταλία και τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις της Ίντερ μαζί του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τη νέα σεζόν επιβεβαίωσε ο προσωπικός σύμβουλος του 44χρονου Πορτογάλου τεχνικού, Ελάδιο Παραμές.
«Είναι αλήθεια ότι βρίσκεται στην Ιταλία από την Παρασκευή και θα επιστρέψει το Σάββατο στη Λισαβόνα. Φυσικά και ήταν η Ίντερ που ήρθε σ επαφή με τον Μουρίνιο και τον εκπρόσωπό του και όχι ο Μουρίνιο που ζήτησε επαφή με την Ίντερ. Έδειχνε πάντα ενδιαφέρον για την προοπτική να εργαστεί στην Ιταλία και, όταν πληροφορήθηκε την προσέγγιση της ιταλικής ομάδας, ήταν πολύ ευχαριστημένος» διευκρίνισε ο Παραμές με δηλώσεις που φιλοξενεί το BBC.
Ο νυν τεχνικός των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League στις αρχές του Μαρτίου. Σύντομα όμως άλλαξε γνώμη και με νέες δηλώσεις την επόμενη ημέρα έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μιλάνου.
Ο 43χρονος Μαντσίνι ανέλαβε την Ίντερ το 2004 και έχει συμβόλαιο σε ισχύ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έχοντας κατακτήσει τους δύο τελευταίους τίτλους του campionato, φέτος η Ίντερ διαγράφει και πάλι πορεία τίτλου, αφού βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ρόμα, οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442