«Καπέλο» στις δόσεις στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, λόγω πιστωτικής κρίσης
Η πιστωτική κρίση που μαστίζει την παγκόσμια οικονομία, έχει αυξήσει το τελευταίο δίμηνο το επιτόκιο στη διατραπεζική αγορά χρήματος (Εuribor) με το οποίο είναι συνδεδεμένα πάνω από 2 εκατομμύρια στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια στην Ελλάδα.
30
Το διατραπεζικό επιτόκιο Εuribor, με βάση το οποίο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δανείζονται μεταξύ τους, έχει αυξηθεί λόγω της πιστωτικής κρίσης περίπου μισή μονάδα σε διάστημα δύο μηνών, άνοδος που μεταφέρεται άμεσα στο πορτοφόλι των δανειοληπτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλιόπουλος: Το μόνο που δεν ακούσαμε από τους βουλευτές της ΝΔ είναι το «νόμος είναι το δίκιο του αγρότη»
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα
- Μουσείο Μπενάκη: Η ελληνικότητα, η ιδέα, ο άνθρωπος
- «Η γη της ελιάς»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Κουτσούμπας για τις άρσεις ασυλίας: Από τη μία το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ και από την άλλη ο λαός χωρίς εισόδημα
- Μέριλιν Μονρόε – 24 ώρες πριν τον θάνατό της είχε υπογράψει για την παραλαβή επίπλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442