Η έλλειψη κοινοτικού διαβατηρίου, πρόβλημα στην απόκτηση του Μανούτσο
Ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Μανούτσο Γκονσάλβες για τον Παναθηναϊκό, δεν κατέχει όμως κοινοτικό διαβατήριο και το γεγονός αυτό δυσκολεύει την απόκτησή του από τους «πράσινους». απόκτηση του Μανούτσο θα γίνει εφικτή μόνο εφόσον ελευθερωθεί μια θέση ξένου.
Ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Μανούτσο Γκονσάλβες για τον Παναθηναϊκό, δεν κατέχει όμως κοινοτικό διαβατήριο και το γεγονός αυτό δυσκολεύει την απόκτησή του από τους «πράσινους».
Ο 24χρονος επιθετικός από την Ανγκόλα ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν μπορεί ακόμα να φορέσει τη φανέλα της επειδή δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να βγάλει άδεια εργασίας στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα μάλιστα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι «μπέμπηδες» είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν ως δανεικό στους «πράσινους» για έξι μήνες.
Για να μπορέσει να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ, ο Ματέους Αλμπέρτο Κοντρέιρας Γκονσάλβες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, πρέπει να συμπληρώσει επτά συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Ο βοηθός του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, Κάρλος Κεϊρός τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο όμως είναι καλυμμένες όλες οι θέσεις ξένων από τους Μάτος, Ενακαρίρε, Σιμάο, Μόρις και ΝΝτόι. Η απόκτηση του Μανούτσο θα γίνει εφικτή μόνο εφόσον ελευθερωθεί μια θέση ξένου και ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει είναι ο Ενακαρίρε, που δεν έχει μέρχι στιγμής πείσει για τις ικανότητές του.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.