Θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά, τόνισε ο Τάκης Λεμονής μετά το 4-0
Ο Τάκης Λεμονής, μετά τη νίκη 4-0 του Ολυιμπιακού επί της Λεβάντε, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. «Θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά. Όταν όλοι φτάσουν στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα έχουμε καλύτερη εικόνα» τόνισε.
Ο Τάκης Λεμονής, μετά τη νίκη 4-0 του Ολυιμπιακού επί της Λεβάντε, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
«Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας. Θα δουλέψουμε και θα δούμε την επόμενη Κυριακή τι θα γίνει. Σήμερα δοκιμάσαμε δύο διαφορετικά σχήματα. Οι παίκτες είναι πιο φρέσκιοι και είναι φυσιολογικό αυτό, καθώς έχουμε μειώσει την ένταση των προπονήσεων.
» Ωστόσο, θέλουμε αρκετή δουλειά για να βρούμε την ομοιογένειά μας και να παίξουμε πιο γρήγορα. Το κάναμε σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Λούα Λούα με δύο προπονήσεις στα πόδια του. Πρέπει να τον μάθουν οι συμπαίκτες του. Είναι 2-3 παίκτες που ήρθαν αργότερα στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Όταν όλοι φτάσουν στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα έχουμε καλύτερη εικόνα» τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.