Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο στην περιοχή Αγίας Φωτεινής Αμαρίου Ρεθύμνου ξήλωσαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Είναι η πέμπτη κλοπή ATM τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη.
Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο στην περιοχή Αγίας Φωτεινής Αμαρίου Ρεθύμνου έκλεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι δράστες «ξήλωσαν» το ΑΤΜ από τον τοίχο και το φόρτωσαν στο αγροτικό αυτοκίνητο 4X4 με το οποίο διέφυγαν.
Το μεσημέρι η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο σε δύσβατη περιοχή του Ψηλορείτη. Μαζί βρέθηκε και το ΑΤΜ, το οποίο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν παραβιάστηκε.
Πρόκειται για το πέμπτο κρούσμα κλοπής ΑΤΜ στην Κρήτη σε διάστημα λίγων μηνών.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα