Στους δρόμους βγαίνουν την Πέμπτη οι αγρότες της Κρήτης
Στους δρόμους κατεβαίνουν την Πέμπτη 22 Μαρτίου οι αγρότες της Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση καταβολής της περυσινής ενιαίας ενίσχυσης. Οι αγρότες θα επιχειρήσουν να αποκλείσουν το νησί στην Παντάνεσσα Ηρακλείου και στη Γεωργιούπολη Χανίων.
Στους δρόμους κατεβαίνουν την Πέμπτη 22 Μαρτίου οι αγρότες της Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση καταβολής της περυσινής ενιαίας ενίσχυσης. Οι αγρότες θα επιχειρήσουν να αποκλείσουν το νησί σε δύο σημεία: στην Παντάνεσσα Ηρακλείου και στη Γεωργιούπολη Χανίων.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Τρίτη, τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων η «Ενότητα» ανακοίνωσαν ότι η κινητοποίηση της Πέμπτης θα αρχίσει στις 10 το πρωί θα διαρκέσει έως τις 4 το απόγευμα και κάλεσαν τους αγρότες να δώσουν το παρών.
Τα μέλη της «Ενότητας» ζητούν την άμεση καταβολή των επιδοτήσεων στο 100%, την αλλαγή του νόμου του ΕΛΓΑ ώστε να καλύπτει όλο το φάσμα των καταστροφών του ζωικού και φυτικού κεφαλαίου και τον έλεγχο των τιμών των πρώτων υλών και των εφοδίων.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα