Προσγειώθηκε με ασφάλεια στο «Ελ.Βενιζέλος» αεροσκάφος με τεχνικό πρόβλημα
Με ασφάλεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το απόγευμα της Δευτέρας, αεροσκάφος της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Αir Berlin, το οποίο παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, ενώ βρισκόταν πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο.
92
Με ασφάλεια προσγειώθηκε στοαεροδρόμιο«Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, αεροσκάφος της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Αir Berlin, το οποίο παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, ενώ βρισκόταν πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν 190 άτομα και είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ουργκάντα της Αιγύπτου, με προορισμό τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο πιλότος διαπίστωσε στον πίνακα ελέγχου, ένδειξη για κάποιο τεχνικό πρόβλημα και σε συνεννόηση με τον πύργο ελέγχου του «Ελ.Βενιζέλος», πήρε άδεια για να προσγειωθεί.
Το αεροδρόμιο αμέσως τέθηκε σε κατάσταση ετοιμότηταςκαι το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 18:46.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διαψεύδουν τον Τραμπ οι υπηρεσίες του: Το Ιράν έχει ακόμα χιλιάδες πυραύλους – «Θα ανασυστήσουν το οπλοστάσιο»
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Πάτρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία 32χρονος για το αιματηρό περιστατικό στο Σούλι – Αναζητούνται άλλα δύο άτομα
- Μόναχο: Με Μαροζάν στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς
- Ευγενία Σαμαρά: Το μαγευτικό ταξίδι της στην Ισλανδία
- LIVE: Μπρέντφορντ – Έβερτον
- Μητσοτάκης: Το φως κερδίζει το σκοτάδι – Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με τη συνοχή της κοινωνίας μας
- LIVE: Μπέρνλι – Μπράιτον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Ακίνητα: Έκρηξη τιμών σε Ελλάδα και Ευρώπη [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442