Με κόσμο στις εξέδρες και «Παπ» στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ
Δυναμικό παρών εκτιμάται ότι θα δώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη, 21:45). Θέση στην 11άδα διεκδικεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Στην αποστολή και ο Χαραλαμπίδης.
Δυναμικό παρών εκτιμάται ότι θα δώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη, 21:45).
Οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 1-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν την στήριξη των φιλάθλων τους, που δείχνουν να εμπιστεύονται και πάλι την ομάδα και επιστρέφουν στο γήπεδο, ελπίζοντας να μην απογοητευτούν ξανά.
Καιρού… επιτρέποντος, περισσότεροι από 30.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να βοηθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Μουνιόθ για την πρόκριση.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με υψηλούς ρυθμούς για τα δεδομένα και η ζήτηση αναμένεται να κορυφωθεί όσο πλησιάζει η ώρα για τη σέντρα.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κερδίζουν τους οπαδούς τους, αλλά πλέον καλούνται να κερδίσουν και τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων μέσα σε διάστημα τριών ημερών.
Η ομάδα του Μουνιόθ θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο» για το Κύπελλο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα πρωταθλήματος στις 3 Φεβρουαρίου.
Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να μην προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που παρέταξε στο ματς με τον Πανιώνιο, με τον Παπαδόπουλο να διεκδικεί μια θέση αρχικό σχήμα, κάτι που θα φανεί στην προπόνηση της Τρίτης.
Στην περίπτωση που επιλεχθεί να ξεκινήσει ο διεθνής επιθετικός, τότε πιθανότατα ο Ρομέρο θα μείνει στον πάγκο και ο «Παπ» θα παίξει στα αριστερά, μπροστά από τον Βύντρα.
Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κώστας Χαραλαμπίδης.Στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν ελεύθερο πρόγραμμα.
Οι υπόλοιποι παίκτες μετά το ζέσταμα, δούλεψαν στις σέντρες και τα σουτ και ολοκλήρωσαν με ποδοβόλεϊ. Ατομικό ακολούθησαν οι Βίκτορ Σάντσεθ, Θανάσης Τσίγκας, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος, Αντονι Σέριτς και Εκι Γκονζάλες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.