Το Πρωτοδικείο ζητεί από τον ΟΤΕ την ενεργοποίηση των κυκλωμάτων της Telepassport
Tην υποχρέωση του ΟΤΕ για την άμεση ενεργοποίηση των κυκλωμάτων της Τelepassport επαναλαμβάνει με απόφαση του, την Τετάρτη, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η θιγόμενη εταιρεία.
Tην υποχρέωση του ΟΤΕ για την άμεση ενεργοποίηση των κυκλωμάτων της Τelepassport επαναλαμβάνει με απόφαση του, την Τετάρτη, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Η απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ελήφθη σε συνέχεια της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει την Τρίτη η Telepassport κατά του ΟΤΕ.
Σημειώνευται ότι ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων Ελλάδος είχε καταγγείλει «την απουσία οποιασδήποτε αποτελεσματικής παρέμβασης» των αρμόδιων αρχών και της Πολιτείας, προκειμένου ο ΟΤΕ να εφαρμόσει τις αποφάσεις της ΕΕΤΤ.
Σύμφωνα με στελέχη του ΟΤΕ, ο Οργανισμός θα συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία πάντως, όπως τόνιζαν, είναι προσωρινή, καθώς εκκρεμεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, που αναμένεται περί τα μέσα του επόμενου μήνα.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.