Κόντρα στην Γερμανία η εθνική βόλεϊ στο τρίτο… πιάτο του Ευρωπαϊκού Λιγκ
Μετά τη Λαμία και το Ρότερνταμ, η εθνική βόλεϊ των ανδρών αρχίζει την Παρασκευή στο Ζάγκρεμπ την προσπάθειά της στο τρίτο της τουρνουά για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Αντίπαλός της στις 21:00 η Γερμανία, ενώ το βλέμμα της θα είναι στραμένο και στον όμιλο του Ράκβερε.
Μετά τη Λαμία και το Ρότερνταμ, η εθνική βόλεϊ των ανδρών αρχίζει την Παρασκευή στο Ζάγκρεμπ την προσπάθειά της στο τρίτο της τουρνουά για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, η ελληνική ομάδα έχει στη σύνθεσή της τον Γιάννη Κυριακίδη και τον Γιώργο Στεφάνου, όχι όμως και τον Ανδρέα Ανδρεάδη, που αντικαταστάθηκε από τον Σουλτανόπουλο.
Μετά τις δύο ήττες στο Ρότερνταμ, το έργο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Σμύρνης έχει δυσκολέψει αρκετά για την Ελλάδα, καθώς παλεύει να κρατηθεί στην τέταρτη θέση και έχει ως βασικούς αντιπάλους την Ισπανία και την Γερμανία.
Έτσι, πολλά θα κριθούν από την αναμέτρηση απέναντι στους επίσης ανανεωμένους Γερμανούς (21.30), αλλά και στα αποτελέσματα που θα έχουν οι Ισπανοί στον όμιλο του Ράκβερε, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία και την διοργανώτρια Εσθονία.
Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι Στάθης Ντονάς, Νίκος Ρουμελιώτης, Νίκος Σμαραγδής, Σωτήρης Πανταλέων, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ηλίας Λάππας, Μένιος Ρουμελιώτης, Γιάννης Κυριακίδης, Δημήτρης Ριζόπουλος, Κώστας Προύσαλης, Σωτήρης Τσέργας και Γιώργος Στεφάνου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.