Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
«Αν ισχύουν οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη, θα έπρεπε να έχει φύγει» δηλώνει ο Γ.Σουφλιάς

«Αν ισχύουν οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη, θα έπρεπε να έχει φύγει» δηλώνει ο Γ.Σουφλιάς

Αιχμηρός ο Γ.Σουφλιάς σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κεφαλογιάννη. «Θέλω να πιστεύω ότι δεν αυτοχαρακτηρίστηκε καραγκιόζης, ούτε αποκάλεσε την κυβέρνηση κυβέρνηση καραγκιόζηδων. Διότι στην αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει από την κυβέρνηση» είπε.

30

Ιδιαίτερα αιχμηρός ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας. «Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Κεφαλογιάννης δεν αυτοχαρακτηρίστηκε καραγκιόζης, ούτε αποκάλεσε την κυβέρνηση κυβέρνηση καραγκιόζηδων. Διότι στην αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει από την κυβέρνηση» τόνισε.

Ο κ. Σουφλιάς συμπλήρωσε ότι στον τομέα των δημόσιων έργων, η μεγάλη τομή υπέρ της διαφάνειας έχει ήδη γίνει με το νόμο περί ανάθεσης δημόσιων έργων.

«Σήμερα κανείς δεν μπορεί να δώσει κανένα έργο σε κανέναν. Τα έργα τα παίρνουν οι μειοδότες, αυτοί δηλαδή που κάνουν τις καλύτερες προσφορές. Και οι φάκελοι των προσφορών ανοίγουν δημόσια, ενώπιον όλων των διαγωνιζομένων.

» Ειδικότερα μάλιστα για το Μετρό, η Δικαιοσύνη και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με 40 ακριβώς αποφάσεις τους, απεφάνθησαν ότι οι διαγωνισμοί ήταν άψογοι. Μόνο όσοι μιλούν έχοντας άγνοια των θεμάτων ή ασυγχώρητη σκοπιμότητα δεν τα αναγνωρίζουν όλα αυτά» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο