Δύο εκρήξεις, ένας νεκρός την Παρασκευή στην Τουρκία
Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε την Παρασκευή από επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας, ενώ μια άλλη έκρηξη σε αυτοκίνητο που ανήκε στις τοπικές αρχές προκάλεσε τον τραυματισμό δυο ανθρώπων στη νοτιανατολική Τουρκία.
Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε την Παρασκευή από έκρηξη που σημειώθηκε στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας, ενώ μια άλλη έκρηξη σε αυτοκίνητο που ανήκε στις τοπικές αρχές προκάλεσε τον τραυματισμό δυο ανθρώπων στη νοτιανατολική Τουρκία, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.
Δύο γυναίκες καμικάζι ανατινάχθηκαν μπροστά από τέμενος στην πόλη Ορντού της Μαύρης Θάλασσας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η μία και να τραυματιστεί η άλλη, καθώς και ένα ακόμη άτομο, που δεν σχετιζόταν με την επίθεση.
Σε άλλο επεισόδιο, σημειώθηκε έκρηξη βόμβας μικρής ισχύος κοντά σε στρατόπεδο στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρώς δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
Τα νέα επεισόδια σημειώνονται μία εβδομάδα μετά τις χειρότερες συγκρούσεις μεταξύ τουρκικών στρατευμάτων και Κούρδων διαδηλωτών την τελευταία δεκαετία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 16 άτομα.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.