Να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «4» του Uleb Cup θέλει ο Αρης κόντρα στην Βιλερμπάν
Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Uleb Cup θέλει να σφραγίσει την Τρίτη (21:00) ο Αρης, ο οποίος υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο. Θα το καταφέρει εάν εκμεταλλευτεί τη διαφορά των επτά πόντων που πήρε με τη νίκη της μέσα στο «Αστρομπάλ» με 67-60.
Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Uleb Cup θέλει να σφραγίσει την Τρίτη (21:00) ο Αρης, ο οποίος υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο.
Η ομάδα του Αντρέα Ματσόν θέλει να εκμεταλλευτεί τη διαφορά των επτά πόντων που πήρε με τη νίκη της μέσα στο «Αστρομπάλ» με 67-60, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση.
Το πρόγραμμα των προημιτελικών ρεβάνς της Τρίτης (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων ματς):
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.