Στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη το 19,615% της Τηλέτυπος
Στην αγορά με προσυμφωνημένη χρηματιστηριακή συναλλαγή 2.765.700 μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως της «Τηλέτυπος» προχώρησε την Τετάρτη ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Το συνολικό ποσοστό του ΔΟΛ ανέρχεται πλέον σε 19,615%.
27
Στην αγορά με προσυμφωνημένη χρηματιστηριακή συναλλαγή 2.765.700 μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως της «Τηλέτυπος» προχώρησε την Τετάρτη ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.
Το ποσοστό συμμετοχής της ΔΟΛ στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Τηλέτυπος, μετά την ανωτέρω αγορά, διαμορφώθηκε αντίστοιχα σε 19,615% (6.127.332 μετοχές μετά των δικαιωμάτων ψήφου), από 10,762% (3.361.632 μετοχές μετά των δικαιωμάτων ψήφου) προ της αγοράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Google: Το «μαγικό» flashακι που υπόσχεται να «σώσει» τον παλιό σας υπολογιστή από τη… χωματερή
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
- Tα νέα σενάρια για πετρέλαιο και στασιμοπληθωρισμό
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442