«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε το βολιώτικο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός 1-0 τη Νίκη
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του βολιώτικου ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0 της συμπολίτισσάς του, Νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπουντούρης στο 18ο λεπτό. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Β Εθνικής.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του βολιώτικου ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0 της συμπολίτισσάς του, Νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπουντούρης στο 18ο λεπτό.
Την Κυριακή, επίσης για την 27η αγωνιστική της Β Εθνικής, παίζουν:
Λεβαδειακός – Εθνικός Αστέρας
Απόλλων Αθηνών – Προοδευτική
Καστοριά – Πανηλειακός
Ηλυσιακός – Καλαμάτα
Και την Δευτέρα:
Παναχαϊκή 2005 – Ακράτητος
* Με απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων και ο Ατρόμητος Αθηνών αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις