Φίγκο: Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει το πώς παίξαμε
Τα λάθη ήταν σύμφωνα με τον Λουίς Φίγκο αυτά που έκριναν το ματς με την Ελλάδα. «Σε μεγάλες διοργανώσεις η ομάδα που κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει. Εμείς κάναμε δύο και δεχθήκαμε ισάριθμα γκολ. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και δεν αντικατοπτρίζει το πώς παίξαμε».
Τα λάθη ήταν σύμφωνα με τον Λουίς Φίγκο αυτά που έκριναν το ματς με την Ελλάδα. «Σε μεγάλες διοργανώσεις η ομάδα που κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει. Εμείς κάναμε δύο και δεχθήκαμε ισάριθμα γκολ. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και δεν αντικατοπτρίζει το πώς παίξαμε» είπε χαρακτηριστικά.
«Όλα για εμάς πλέον είναι πιο πολύπλοκα. Είναι δυσάρεστο. Δεν περιμέναμε να ξεκινήσουμε με ήττα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που παίζει τόσο αμυντικά» κατέληξε.
Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Φελίπε Σκολάρι από την άλλη πλευρά ξεκαθάρισε οτι πλέον η αναμέτρηση με την Ρωσία θα έχει τον τίτλο του όλα ή τίποτα.
«Η Ελλάδα είχε πολύ καλή άμυνα και επίθεση επίσης. Ξεκινήσαμε πολύ νευρικά. Κάναμε πιο πολλά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο δεν ίχαν όμως αποτέλεσμα» δήλωσε και συνέχισε:
«Πρέπει πλέον να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα ματς. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των Πορτογάλων φιλάθλων».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οταν ο Μεντιλίμπαρ... χτυπούσε τη μοίρα του, οδηγώντας την «φτωχή» Ρεάλ Βαγιαδολίδ, στην κορυφαία σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Πέρασαν 19 χρόνια από τότε, αλλά το αξεπέραστο επίτευγμα του Βάσκου, ακόμη μνημονεύεται.
Το Παπαστράτειο γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα και να ωθούν τους Πειραιώτες σε μία σπουδαία νίκη
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα