Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της Μουριάδης
Σε καθεστώς προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης τίθενται από σήμερα Παρασκευή οι μετοχές της εταιρείας Μουριάδης. Η απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνδέεται με την ασυνέπεια που επέδειξε η εισηγμένη στην ενημέρωση για το πρώτο τρίμηνο.
Σε καθεστώς προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης τίθενται από σήμερα Παρασκευή οι μετοχές της εταιρείας Μουριάδης.
Η απόφαση του προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνδέεται με την ασυνέπεια που επέδειξε η εισηγμένη σε ό,τι αφορά την έγκαιρη ενημέρωση των χρηματιστηριακών αρχών για τα μεγέθη της στο πρώτο τρίμηνο και για τις διαδικασίες συγχώνευσής της με την εταιρεία Παπαϊωάννου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης αποφασίστηκε, επειδή η εταιρεία «δεν έχει μέχρι σήμερα δημοσιεύσει και αποστείλει στο Χρηματιστήριο τις λογιστικές καταστάσεις α΄τριμήνου 2004, καθώς και λόγω του ότι δεν έχει ενημερώσει σχετικά με την ολοκλήρωση ή μη των διαδικασιών συγχώνευσης με την εταιρεία Παπαϊωάννου, όπως σχετικά ανέφερε στο ενημερωτικό δελτίο της του Δεκεμβρίου 2003».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα