Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κολίνα «σφυρίζει» στον αγώνα της Ελλάδας με την Πορτογαλία στις 12 Ιουνίου

Ο Κολίνα «σφυρίζει» στον αγώνα της Ελλάδας με την Πορτογαλία στις 12 Ιουνίου

Ο κατά τεκμήριο καλύτερος διαιτητής στον κόσμο θα είναι ο «άρχοντας» στον εναρκτήριο αγώνα του EURO 2004, που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου (19:00) στο «Ντραγκάο» του Πόρτο, ανάμεσα στην διοργανώτρια Πορτογαλία και την εθνική μας ομάδα.

27

Ο κατά τεκμήριο καλύτερος διαιτητής στον κόσμο θα είναι ο «άρχοντας» στον εναρκτήριο αγώνα του EURO 2004, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19:00) στο «Ντραγκάο» του Πόρτο, ανάμεσα στην διοργανώτρια Πορτογαλία και την εθνική μας ομάδα.

Ο λόγος για τον 44χρονο Πιερλουίτζι Κολίνα, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκο Ιβάλντι και Ναρτσίζο Πιζακρέτα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέν Χάμερ από το Λουξεμβούργο.

Ο Ιταλός διαιτητής που κατάγεται από την Μπολόνια και εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος, θεωρείται η κορυφαία «σφυρίχτρα» των τελευταίων ετών και μεταξύ άλλων έχει διευθύνει τον τελικό του Μουντιάλ του 2002, ανάμεσα στη Βραζιλία και την Γερμανία (2-0), αλλά και τον ιστορικό τελικό του Champions League (1999) μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπάγερν (2-1).

Στο ματς της εθνικής μας με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου θα «σφυρίξει» ο Σλοβάκος Λιούμπος Μίτσελ. Βοηθοί ορίστηκαν οι Ιγκόρ Σράμκα (Σλοβακία) και Μάρτιν Μπάλκα (Σλοβακία), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στιούαρτ Ντούγκαλ (Σκοτία).

Τέταρτος διαιτητής ο Βασάρας

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και από τον Κύρο Βασάρα.

Ο Βασάρας ορίσθηκε σήμερα από την UEFA σε δύο αγώνες της πρώτης φάσης και συγκεκριμένα ως 4ος διαιτητής στις συναντήσεις της Τσεχίας με την Λετονία που θα γίνει στις 15 Ιουνίου για τον Δ΄όμιλο και της Αγγλίας με την Ελβετία που θα διεξαχθεί δύο ημέρες αργότερα για τον Β όμιλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024