Ο Παναθηναϊκός δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Χατζηαντωνίου
Τέλος στη σχέση Παναθηναϊκού - Χατζηαντωνίου έδωσε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» την Τρίτη. Παρά τις προσδοκίες του διεθνούς κεντρικού, η διοίκηση του ΤΑΠ κοινοποίησε την απόφασή της να μην ανακοινώσει τη συνεργασία της μαζί του.
Τέλος στη σχέση Παναθηναϊκού – Χατζηαντωνίου έδωσε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» την Τρίτη. Παρά τις προσδοκίες του διεθνούς κεντρικού, η διοίκηση του ΤΑΠ κοινοποίησε την απόφασή της να μην ανακοινώσει τη συνεργασία της μαζί του.
Ο 30χρονος διεθνής είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα από τη Φινλανδία, όπου είχε μεταβεί με την εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2005, ότι «… έρχομαι στην Αθήνα τη Δευτέρα και υπογράφω».
Η εξέλιξη των γεγονότων αποκαλύπτει ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν υπολόγιζαν στον Χατζηαντωνίου.
Ειδικά ο πρόεδρος, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, αιφνιδιάστηκε από την αποδοχή της πρότασης εκ μέρους του παίκτη, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε ό,τι του πρότεινε ο Παναθηναϊκός (μονοετές συμβόλαιο αντί του τριετούς που ζητούσε, καθώς και λιγότερα χρήματα από όσα απαιτούσε).
Στη λιτή ανακοίνωση του ΤΑΠ Παναθηναϊκός αναφέρεται:
«Προσμετρώντας όλες τις παραμέτρους, η διοίκηση του ΤΑΠ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην ανανεώσει για την επόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον αθλητή Ακη Χατζηαντωνίου.
» Ο πρόεδρος της ομάδας, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, επικοινώνησε με τον παίκτη, τόσο για να του ανακοινώσει προσωπικά την απόφασή του, όσο και για να τον ευχαριστήσει για τη μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια έχασε τη ζωή του σε ναυάγιο στην Ινδονησία μαζί με μέλη της οικογένειάς του
H Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πάρμα, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 για τη 17η αγωνιστική της Serie A, επιστρέφοντας στις ήττες μετά την ευρεία νίκη επί της Ουντινέζε.