Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Επιπόλαιοι οι τραυματισμοί των Ανατολάκη, Κούζμπα-Κακή η ψυχολογία του Γεωργιάδη

Επιπόλαιοι οι τραυματισμοί των Ανατολάκη, Κούζμπα-Κακή η ψυχολογία του Γεωργιάδη

Με 8-4 νίκησαν οι επαγγελματίες του Ολυμπιακού τους Ερασιτέχνες στο οικογενειακό δίτερμα της Δευτέρας. Επιπόλαιοι οι τραυματισμοί των Ανατολάκη, Πάντου, θα παίξουν στον τελικό, όπως και Ζιοβάνι, Κούζμπα. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γεωργιάδης.

66

Με 8-4 νίκησαν οι επαγγελματίες του Ολυμπιακού τους Ερασιτέχνες στο οικογενειακό δίτερμα της Δευτέρας.

Με την ομάδα των πρώτων αγωνίστηκαν όσοι δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα του χτεσινού αγώνα με τη Χαλκηδόνα.

Την… παράσταση έκλεψε ο Μάρτσιν Κούζμπα, που σημείωσε πέντε γκολ. Αλλα δύο γκολ σημείωσε ο Γκώνιας και ένα ο Καφές. Για τους Ερασιτέχνες σημείωσε δύο γκολ ο Αποστολίκας και από ένα οι Κονέ και Λυκούδης.

Από ένα σημείο και μετά τους Ερασιτέχνες ενίσχυσαν οι τερματοφύλκακες της πρώτης ομάδας, για να υπάρχει μεγαλύτερη αντίσταση.

Επαγγελματίες: Κατεργιαννάκης (41 Ντουγέρογλου), Κουλουχέρης, Ταραλίδης, Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Γεωργιάδης, Νινιάδης, Γκώνιας (41 Τάτσης), Καφές, Κούζμπα, Τζιοβάνι.
Ερασιτέχνες: Γεωργακόπουλος (41 Κατεργιαννάκης, 60 Μπούτσεκ), Λυκούδης, Χέλης, Βασιλόπουλος, Χατζής, Θανόπουλος, Σκούρα, Πλάσμας, Κονέ, Τάτσης, Παπαδόπουλος. Στο β ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ανθούλης, Καλιγόπουλος, Βλάχος, Λαμάι, Αποστολίκας.

Επιπόλαιοι είναι οι τραυματισμοί του Γιώργου Ανατολάκη και του Τάσου Πάντου κι έτσι δεν τίθεται θέμα να μην αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το ευτύχημα για το Νίκο Αλέφαντο είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι που θα κρίνει έναν τίτλο, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς οι Ζιοβάνι και Κούζμπα εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεχάσει ήδη το παιχνίδι με τη Χαλκηδόνα και όλοι αντιμετωπίζουν τον σαββατιάτικο τελικό ως την ευκαιρία να πάρουν τη ρεβάνς από τον αιώνιο αντίπαλό τους και ταυτόχρονα να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Χρήστος Πατσατζόγλου, που και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν θα μπει για τρίτη φορά στο χειρουργείο.

Σχετικά με το Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος στο ματς με τη Χαλκηδόνα μπήκε ως αλλαγή στο 50 και αντικαταστάθηκε είκοσι λεπτά αργότερα, πήρε μέρος στο δίτερμα με την ερασιτεχνική ομάδα, ωστόσο είναι φανερό ότι έχει επηρεαστεί από τη στάση του προπονητή του και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies