«Όλοι χρειάζονται στη ΝΔ, αλλά κανένας ως σωτήρας» τονίζει ο Βύρων Πολύδωρας
Ο Β.Πολύδωρας «κλείνει» το θέμα που προέκυψε από δηλώσεις του για τον Γ.Σουφλιά, αλλά στέλνει σαφές μήνυμα προς όλους όσοι βρίκονται εκτός Νέας Δημοκρατίας και θέλουν να επιστρέψουν, τονίζοντας ότι «όλοι χρειάζονται στη ΝΔ, αλλά κανένας ως σωτήρας».
28
Ο Βύρων Πολύδωρας «κλείνει» το θέμα που προέκυψε από δηλώσεις του για τον Γιώργο Σουφλιά, αλλά στέλνει σαφές μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται εκτός Νέας Δημοκρατίας και θέλουν να επιστρέψουν, τονίζοντας ότι «όλοι χρειάζονται στη ΝΔ, αλλά κανένας ως σωτήρας».
Ο κ. Πολύδωρας διευκρινίζει στον Τύπο της Κυριακής ότι με τις επίμαχες δηλώσεις του ήθελε να υπογραμμίσει ότι στο θέμα της επιστροφής στελεχών και τον σχετικών χειρισμών της ηγεσίας του κόμματος χρειάζεται λιγότερη δημόσια συζήτηση, αλλά και ότι κανείς δεν μπορεί να εμφανίζεται ως σωτήρας.
«Γιατί η επιστράτευση ή η αναζήτηση των παρακλήτων ή σωτήρων δηλοί αδυναμία. Και δεν νομίζω ότι είναι ώρα να γίνονται τέτοιου είδους καθομολογήσεις, απόλυτα άδικες και πλαστογραφούσες την πραγματικότητα. Αν, εξάλλου, οι σωτήρες του κόμματός μας ή της κοινωνίας μας θέλουν να φροντίσουν την προσωπική τους τύχη, ας το χειριστούν το πράγμα κομψότερα, σεμνότερα. Και άσωτοι υιοί και στο άσπρο άλογο δεν συμβιβάζονται και τα δύο μαζί», δηλώνει.
Για τον Γιώργο Σουφλιά σημειώνει ότι είχε μαζί του τηλεφωνική επικοινωνία «για να του δηλώσω την εκτίμησή μου και ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου να τον θίξω καθ οιονδήποτε τρόπο. Και να του πω ότι αυτό θα το πω και δημόσια. Όπερ έπραξα»
Ως προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο κ. Πολύδωρας σημειώνει πως στις δηλώσεις του δεν έπαιρνε θέση για το αν θα επιστρέψει ή όχι. «Αυτό είναι θέμα αρχηγού. Εγώ απλά σημείωσα ή υπενθύμισα ακροθιγώς ποιος είναι και ποιος υπήρξε ο κ. Αβραμόπουλος. Στις σχέσεις του με τη ΝΔ βεβαίως και όχι συνολικά, ούτε προσωπικά».
Στη συνέντευξή του ο κ. Πολύδωρας σχολιάζει και τις αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο σκάφος. Ο σώζων εαυτόν σωθείτο. Λαμβάνουν θέσεις εφεδρείας για κάποιον επόμενο γύρο. Δεν αντέχουν όμως το βάρος της ευθύνης να ρίξουν την κυβέρνηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Για… διεθνή ακρίβεια μιλά πάλι ο Μητσοτάκης – Πανηγυρισμοί για πλεόνασμα και πολλά «θα» για τον αφθώδη πυρετό
- Η «ήσυχη» επανάσταση της βελόνας: Το κέντημα δεν ήταν ποτέ ένα αθώο χόμπι
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Σανς – Θάντερ 109-121: Ρεκόρ καριέρας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 3-0 οι πρωταθλητές (vid)
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος
- Ουκρανία – Η ρομποτοποίηση ενός αδιέξοδου πολέμου
- Σκύλος και λύκος: Πόσο πραγματικά μοιάζουν;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)
























![Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/108297319-1777170881223-f7206af5bd404f9c-315x220.webp)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442