Μέρες Ιουνίου θύμισε η σπουδαία νίκη των Σπερς επί των Νετς με 85-71
Όπως και στους τελικούς του Ιουνίου, ο Τζέισον Κιντ και η παρέα του δεν κατάφεραν να υποτάξουν τους Σπερς και γνώρισαν την ήττα με 85-71. Κορυφαίος ο Ντάνκαν (31 πόντους), ενώ ο Κιντ τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 13 ασίστ και 12 ριμπάουντ.
Όπως και στους τελικούς του Ιουνίου, ο Τζέισον Κιντ και η παρέα του δεν κατάφεραν να υποτάξουν τους Σπερς και γνώρισαν την ήττα με 85-71. Κορυφαίος ο Ντάνκαν (31 πόντους), ενώ ο Κιντ τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 13 ασίστ και 12 ριμπάουντ.
Στο Λος Αντζελες, οι Λέικερς δεν συνάντησαν δυσκολίες κόντρα στους Ράπτορς, τους οποίους νίκησαν 94-79. Ο Σακιλ Ο Νιλ με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ άλλους τόσους πέτυχε και ο Βινς Κάρτερ για το Τορόντο.
Στο Μαϊάμι, ο Έντι Τζόουνς πέτυχε 25 πόντους και ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη των Χιτ επί των Καβαλίερς με 88-83. Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε 18 πόντους για το Κλίβελαντ.
Στο Ορλάντο, ο Πάου Γκασόλ έκανε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε τους Γκρίζλις στη νίκη μέσα στην έδρα των Μάτζικ με 107-97. Ο Καταλανός σούπερ σταρ είχε στο ενεργητικό του 28 πόντους.
Στη Βοστώνη, οι Σικάγο Μπουλς πήραν τη νίκη στην έδρα των Σέλτικς με ηγέτη τον Τζέιλεν Ρόουζ, που σημείωσε 20 πόντους. Στο Μιλγουόκι, ο Ρασάρντ Λιούις είχε μεγάλα κέφια, πέτυχε 31 πόντους και ήταν ο βασικός συντελεστής στη νίκη των Σόνικς μέσα στην έδρα των Μπακς με 104-99.
Στη Νέα Ορλεάνη, ο Μπάρον Ντέιβις με 23 πόντους και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη των Χόρνετς επί των Τζαζ με 96-89. Αντίθετα, μία ακόμα ήττα γνώρισαν οι Σανς στο Φοίνιξ, καθώς λύγισαν απέναντι στους πολύ καλούς Χοκς. Ο Ντιόν Γκλόβερ με 23 πόντους ήταν ο καλύτερος των νικητών.
Τέλος στο Όκλαντ, ο Τσέινι πέτυχε 24 πόντους και ήταν το κλειδί στη νίκη των Ουόριορς επί των Πίστονς με ένα καλάθι διαφορά (87-85). Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στην παράταση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.