Αισιοδοξία στη συγκέντρωση των παικτών της εθνικής για τον αγώνα με την Πορτογαλία
Με την πίστη μιας καλής εμφάνισης και ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της εθνικής ποδοσφαίρου για το φιλικό του Σαββάτου με την Πορτογαλία. Νέα πρόσωπα οι Παπαδόπουλος και Λάκης. Νοκ άουτ ο Βρύζας.
Με την πίστη μιας καλής εμφάνισης και ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της εθνικής ποδοσφαίρου για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου με την Πορτογαλία.
Παρ όλα αυτά ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Ζήση Βρύζα. Ο επιθετικός της Περούτζια, εξετάστηκε από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος διέγνωσε ότι ο παίκτης έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας
«Αποδείξαμε ότι καλώς πήγαμε στα τελικά. Δεν έχουμε προτιμήσεις αντιπάλων στην κλήρωση. Πάμε στην Πορτογαλία για το φιλικό, κυρίως για να πάρουμε μια γεύση του κλίματος που επικρατεί εκεί. Παίζουμε κόντρα στη Βραζιλία της Ευρώπης» δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.