«Ναι» της FIFA στην πραγματοποίηση διεθνών μεταγραφών από την ΑΕΚ
Την απαγόρευση πραγματοποίησης διεθνών μεταγραφών από την ΑΕΚ ήρε την Παρασκευή η FIFA, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για ενίσχυση της Ένωσης την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρώτος στόχος ο Μπράνιμιρ Πέτροβιτς της Ζέτα.
Την απαγόρευση πραγματοποίησης διεθνών μεταγραφών από την ΑΕΚ ήρε την Παρασκευή η FIFA, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για ενίσχυση της Ένωσης την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρώτος στόχος ο Μπράνιμιρ Πέτροβιτς της Ζέτα.
Αυτό σημαίνει ότι, με δεδομένη τη βούληση της διοίκησης για «εν λευκώ» διαχείριση της ομάδας από τον Μπάγεβιτς, ο Σερβοέλληνας τεχνικός μπορεί να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να φέρει την ΑΕΚ ψηλά ξανά.
Πρακτικά, τα καλά νέα από τη FIFA επιτρέπουν στη διοίκηση της ΑΕΚ να κάνει πράξη την επιθυμία του «Ντούσκο» και να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον Μπράνιμιρ Πέτροβιτς. Ο 23χρονος Σέρβος μέσος αγωνίζεται στην πατρίδα του με τα χρώματα της Ζέτα και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπάγεβιτς.
Μάλιστα, πρόσφατα τον παρακολούθησε διά ζώσης και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στέφανος Μαματζής, στον αγώνα με την Παρτιζάν, όπου ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ζέτα. Ο Πέτροβιτς αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να έρθει στην ΑΕΚ.
Παράλληλα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ΑΕΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση του Βλάνταν Ίβιτς. Ο μικρός αδελφός του Ίλια Ίβιτς ανήκει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και διακρίνεται τόσο για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα όσο και για τη δημιουργικότητα στο παιχνίδι του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.