Με το μυαλό σε Προοδευτική και τραυματισμούς πέταξε για την Ισπανία ο Ολυμπιακός
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και με τα προβλήματα των τραυματισμών να τον ταλανίζουν, ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας για την Ισπανία ο Ολυμπιακός, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League.
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και με τα προβλήματα των τραυματισμών να τον ταλανίζουν, ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας για την Ισπανία ο Ολυμπιακός, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League.
Ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδας, Όλεγκ Προτάσοφ, ήταν συγκρατημένος στις δηλώσεις του: «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Παίζουμε με μια δύσκολη ομάδα. Πάμε στην Ισπανία να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε προβλήματα με κάποιους παίκτες, αλλά πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Αυτό το ματς είναι διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος. Είναι διαφορετικοί αγώνες, σημαντικοί στην καριέρα ενός παίκτη. Τα παιδιά θα προσπαθήσουν να παίξουν τη μπάλα τους. Να κάνουν την δουλειά τους».
Ο Ουκρανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Κορυδαλλού με την Προοδευτική, όπου οι πρωταθλητές γνώρισαν από την Προοδευτική την πρώτη τους ήττα για τη φετινή σεζόν. «Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε την Προοδευτική. Σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Ο προσεχής αντίπαλος μας είναι πιο σοβαρή ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση» σχολίασε ο Προτάσοφ.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 24 παίκτες, ενώ στην Αθήνα έμειναν, εκτός από τον Παρασκευά Αντζα, που ήταν το τελευταίο θύμα των τραυματισμών, οι χειρουργημένοι Ελευθερόπουλος, Κούζμπα και Πατσατζόγλου.
Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει ο Ουκρανός τεχνικός, αυτό θα αποφασιστεί πιθανότατα την τελευταία στιγμή, καθώς ούτε ο Λάμπρος Χούτος, στον οποίο μπορεί να υπολογίζει πλέον ο Προτάσοφ, είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Στίβεν Τζέραρντ παρακολούθησε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με φίλους σε μαγαζί με μπιλιάρδα. Η αντίδραση του θρύλου της Λίβερπουλ στο νικητήριο γκολ του Φαν Ντάικ στο 100ο λεπτό είναι χαρακτηριστική.