Πήρε τον δρόμο της επιστροφής στα γήπεδα ο Ελευθερόπουλος
Μία ευχάριστη έκληξη επεφύλασε η προπόνηση της Τετάρτης στον Όλεγκ Προτάσοφ. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και έδειξε οτι είναι έτοιμος να δώσει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στην «ερυθρόλευκη» αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
Μία ευχάριστη έκληξη επεφύλασε η προπόνηση της Τετάρτης στον Όλεγκ Προτάσοφ. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και έδειξε οτι είναι έτοιμος να δώσει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στην «ερυθρόλευκη» αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο διεθνής τερματοφύλακας φυσικά είναι πολύ δύσκολο να κάτσει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού στο ματς με τους «πράσινους», όμως έστω και η παρουσία του στον πάγκο θα είναι συμαντική για τους τότε γηπεδούχους.
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έκανε μία ακόαμ προπόνηση σε απόντες τους διεθνείς Π. Αντζα, Σ. Γιαννακόπουλο, Σ. Βενετίδη, Λ. Χούτο και Θ. Κουλοχέρη που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας μας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.