Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Σφραγίζεται ένα εισιτήριο και γίνεται κράτηση σε ένα ακόμα για τον τελικό του Κυπέλλου

Σφραγίζεται ένα εισιτήριο και γίνεται κράτηση σε ένα ακόμα για τον τελικό του Κυπέλλου

Ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα «σφραγισθεί» την Μ.Τετάρτη, καθώς στο γήπεδο Χαριλάου (17:00) ο Αρης υποδέχεται το Αιγάλεω στη ρεβάνς του 1-1. Στις 19:45 έχει ορισθεί όμως και το μεγάλο ραντεβού για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

26

Ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα «σφραγισθεί» την Μ.Τετάρτη, καθώς στο γήπεδο Χαριλάου (17:00) ο Αρης υποδέχεται το Αιγάλεω στον επαναληπτικό ημιτελικό της διοργάνωσης.

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, έχουν οι «κίτρινοι» που στο πρώτο παιχνίδι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 και παίρνουν το εισιτήριο ακόμη και με 0-0.

Όσον αφορά στην ομάδα του Γιώργου Χατζάρα, θα παραταχθεί με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, καθώς για να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά.

Λίγες ώρες αργότερα (19:45) στο «Νίκος Γκούμας» θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αν και αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα σημαντικά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, καθώς σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο εντυπωσιάζουν τόσο με την απόδοση, όσο και με την ευχέρεια τους στο σκοράρισμα.

Μάλιστα, στόχος της «Ένωσης» είναι η κατάκτηση του κυπέλλου προκειμένου οι καλές εμφανίσεις να «εξαργυρωθούν» με ένα τρόπαιο, μετά από μία χρονιά στην οποία η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ από εξωδιοικητικά προβλήματα.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη θα κατέβουν στο γήπεδο με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παίξουν την πρόκριση στην έδρα τους, καθώς και για τους Θεσσαλονικείς, το Κύπελλο αποτελεί στόχο, μιας και έχουν μείνει μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies