Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των παικτών που βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση χασίς στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. Ο Λάρι Στιούαρτ του Περιστερίου, είναι το νέο «θύμα», που πλέον κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού για ένα έως τρεις μήνες.
Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των παικτών που βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση χασίς στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.
Το όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του Λάρι Στιούαρτ του Περιστερίου, ο οποίος βρέθηκε να έχει κάνει χρήση ινδικής κάνναβις και πλέον κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για ένα έως τρεις μήνες, εφόσον και το δεύτερο δείγμα του βρεθεί θετικό.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!