Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Τιμωρία μέσω… απόδοσης επιδιώκει την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γιασεμή

Τιμωρία μέσω… απόδοσης επιδιώκει την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γιασεμή

Ειρηνική και αγωνιστική ρεβάνς θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ στο ματς Kυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, στη Τούμπα. Αυτό το στίγμα έδωσε με δηλώσεις του ο Κύπριος επιθετικός Γ.Γιασεμή. «Εμείς δεν θα δώσουμε ξύλο, θα τους τιμωρήσουμε μέσω της αποδοσής μας» είπε.

26

Ειρηνική και αγωνιστική ρεβάνς θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Kυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στην Τούμπα. Αυτό το στίγμα έδωσε με δηλώσεις του ο Κύπριος επιθετικός Γιασεμής Γιασεμή, που είπε:

«Το παιχνίδι της Ριζούπολης ανήκει στο παρελθόν. Πιστεύω να μην επαναλάβουμε τα λάθη της Κυριακής ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Στον αγώνα Κυπέλλου πρέπει να πάρουμε τη νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ για να έχουμε πλεονέκτημα πρόκρισης. Τα γεγονότα αναφέρουν ότι μέχρι τώρα στις φετινές αναμετρήσεις μας με τον Ολυμπιακό δεν μπορέσαμε να τον κερδίσουμε, κάτι το οποίο ελπίζουμε να κάνουμε την Τετάρτη για να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας», δήλωσε και συνέχισε:

«Εμείς δεν θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε ξύλο, όπως έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, θα τους τιμωρήσουμε μέσω της απόδοσής μας».

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι επανέρχεται στο αυριανό ντέρμπι ο Αμπονσά, μετά από δυο αγωνιστικές απουσίας, και ο Γιώτης Εγκωμίτης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο πρώτος είναι σίγουρο πως ξαναγυρίζει και στην ενδεκάδα παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας, σαν παρτενέρ του Χασιώτη.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, μια αλλαγή ενδέχεται να γίνει και στην επίθεση, όπου ο Γιασεμή διεκδικεί θέση στην ομάδα αντί του Σπάσιτς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σήμερα με τους Τοχούρογλου, Φουτσίνι ή Εγκωμίτη, Καραδήμο, Χασιώτη, Αμπονσά, Κουκιέλκα, Μάρκο, Καφέ, Γεωργιάδη, Οκκά και Σπάσιτς ή Γιασεμή. Στην διάθεση της ομάδας είναι ακόμα οι Φρούσος, Κούτσης, Κουτσόπουλος, Ατματσίδης, Ζαβαντίας, Νάστος, Καπαγιαννίδης.

Αναβολή για τις 5 Μαρτίου πήρε η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης των πέντε από τους έξι συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνται για ρίψη αντικειμένων και άλλες αξιόποινες πράξεις στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ο έκτος από τους συλληφθέντες, που έχει και την ιδιότητα του στρατιώτη, θα δικαστεί από το στρατοδικείο εν καιρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies