Οριστικά το Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Βενιζέλος
Ο Υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που διέρρευσαν απότην Πέμπτη και με δήλωσή του κάνει λόγο για οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, σε όλους τους όρους. «Χαίρομαι γιατί αυτή η διαπραγμάτευση είχε αίσιο τέλος» είπε.
Ευχάριστα τα νέα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς όλα δείχνουν ότι επήλθε οριστική λύση, πλέον, στο θέμα του Σταδίου Καραϊσκάκη.
Ο Υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που διέρρευσαν από χθες και με δήλωσή του κάνει λόγο για οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, σε όλους τους όρους.
Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού:
«Όπως γνωρίζετε γίνεται ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και τον αθλητικό σύλλογο του Ολυμπιακού, με τη συμμετοχή, με τη μορφή της εγγύησης και της ΠΑΕ Ολυμπιακός μια πολύ συγκεκριμένη και σκληρή θα έλεγα διαπραγμάτευση για τους όρους της παραχώρησης του σταδίου Καραϊσκάκη, το οποίο θα ανακατασκευαστεί πλήρως με βάση τις προδιαγραφές της FIFA πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και με δαπάνη του Ολυμπιακού».
»Χαίρομαι γιατί αυτή η διαπραγμάτευση είχε αίσιο τέλος, έχει επέλθει μία συμφωνία σε όλους τους όρους και θα είμαστε πολύ σύντομα στη θέση να υπογράψουμε τη σύμβαση αυτή, η οποία βεβαίως θα τεθεί υπόψη της Βουλής των Ελλήνων, η οποία και θα κυρώσει ουσιαστικά τη σύμβαση αυτή και τους όρους της παραχώρησης».
»Ταυτοχρόνως, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού συζητά με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως προς τα ανταλλάγματα που θα πάρει η Επιτροπή, η οποία είχε στη διάθεσή της το στάδιο Καραϊσκάκη για δεκαετίες τώρα. Είναι όμως τόσες πολλές οι νέες αθλητικές υποδομές που κατασκευάζονται στη χώρα, ώστε σίγουρα θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση που να συνάδει και με τον ρόλο το θεσμικό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».
»Και φυσικά όλο το πρόγραμμα των πρωτοβουλιών που έχουμε ανακοινώσει για τις έδρες τις αθλητικές των ομάδων που ανήκουν στην ιστορία τους και στους φιλάθλους τους θα συνεχιστούν και πιστεύουμε ότι όλες θα έχουν αίσιο τέλος όπως συμβαίνει τώρα με το στάδιο Καραϊσκάκη, το οποίο ως Ολυμπιακός χώρος υπακούει σε πολύ αυστηρά χρονοδιαγράμματα, τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε χωρίς υπερβάσεις».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.