Τέταρτος ο Ξανθόπουλος στα 96κ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πάλης
Στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης, που διεξάγεται στη Τεχεράνη περιορίστηκε ο Αφταντίλ Ξανθόπουλος, αφού ηττήθηκε στον μικρό τελικό των 96κ. από τον Ουκρανό Β.Τασόεφ με 1-0 στα σημεία.
Την 4η θέση κατέλαβε ο πρωταθλητής μας της ελευθέρας πάλης, Αφταντίλ Ξανθόπουλος, στα 96 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Τεχεράνη. Ο Ξανθόπουλος έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό της κατηγορίας του, όπου έχασε 10-0 στα σημεία από τον Ουκρανό, Βαντίμ Τασόεφ.
Νωρίτερα και σσυγκεκριμένα στα ημιτελικά είχε χάσει από τον Γεωργιανό Κουρνανίτζε με 4-3.
Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στην κατηγορία των 120 κιλών αποκλείστηκε από τα προημιτελικά, αφού έχασε από τον Ούγγρο Οτο με 3-1.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.