Φελίπε Σκολάρι: «Να μείνουμε ζωντανοί, να μη πεθάνουμε η μόνη σκέψη που είχαμε»
Τρελά τα πανηγύρια για τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι μετά τη λήξη του αγώνα με την Αγγλία. Οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε, κατάφεραν να επιβιώσουν ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες και χαμογελούν πλέον στην τετράδα του Μουντιάλ.
75
Τρελά τα πανηγύρια για τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι μετά τη λήξη του αγώνα με την Αγγλία. Οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε, κατάφεραν να επιβιώσουν ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες και χαμογελούν πλέον στην τετράδα του Μουντιάλ.
«Έχω μία απέραντη αίσθηση ευτυχίας και την πεποίθηση ότι κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Το να μείνουμε ζωντανοί, να μην πεθάνουμε ήταν η μόνη σκέψη που είχαμε» έλεγε ο Βραζιλιάνος προπονητής μετά τη λήξη του αγώνα.
Σύμφωνα με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, η ομάδα του ήταν έτοιμη για όλα. «Είχαμε προετοιμαστεί και για την περίπτωση που θα μέναμε με δέκα παίκτες, μερικές φορές. Ο κόσμος με ρωτούσε γιατί το κάνω αυτό, τώρα βλέπετε τον λόγο».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του. «Ποτέ δεν έχω δει ποδοσφαιριστές να υπερασπίζονται με τόσο μαχητικό πνεύμα τα χρώματα της εθνικής ομάδας».
Όσο για την αποβολή του Ροναλντίνιο στο 57 ο Σκολάρι ήταν κατηγορηματικός: «Σε καμία περίπτωση ο διαιτητής δεν έπρεπε να βγάλει κόκκινη κάρτα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
- Πένθος στον Παναθηναϊκό: «Έφυγε» ο Γιώργος Γονιός
- Σταθερά πρώτη ελληνική ομάδα στο UEFA ranking ο Ολυμπιακός – Στην κορυφή η Μπάγερν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442