Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Πανηγυρίζουν οι Δανοί, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους οι Γάλλοι

Πανηγυρίζουν οι Δανοί, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους οι Γάλλοι

Σκυμμένα κεφάλια, αποκλεισμός «εφιάλτης», η απογοήτευση για τους Γάλλους. Απέναντί τους οι Δανοί που χαίρονται τη μεγάλη πρόκριση, απολαμβάνουν την απομυθοποίηση των Πρωταθλητών. Και ο Μ. Όλσεν έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για τους παίκτες του.

75

Γοητευμένος από την απόδοση και το μυαλό των παικτών του ήταν ο Μόρτεν Όλσεν. «Ήταν μία υπέροχη ημέρα. Η ομάδα έπαιξε καλά, είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, πολύ μεγάλη πειθαρχία. Παίξαμε πολύ οργανωμένα και σοβαρά και σε κάποιες στιγμές προσφέραμε και θέαμα» τόνισε ο τεχνικός της Δανίας.

Για τον Μόρτεν Όλσεν η επιστροφή του Ζιντάν έπαιξε ρόλο. «Ο Ζιντάν ήταν παρών και αυτό ήταν τονωτική ένεση για τους Γάλλους. Όμως, εμείς καταφέραμε και τον μαρκάραμε πολύ καλά και ήταν δύσκολο για αυτόν να κάνει το παιχνίδι του».

Τα πάντα για τους Δανούς ήταν… σχεδιασμένα. «Έτσι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Το γκολ με το οποίο ανοίξαμε το σκορ το είχαμε δουλέψει πολλές φορές. Και είναι σίγουρα ικανοποίηση να βλέπεις ότι όλα εφαρμόζονται στο παιχνίδι».

«Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε» ήταν σαφής ο Γάλλος τεχνικός Ροζέ Λεμέρ, ο οποίος δεν απέφυγε και κάποιες δικαιολογίες: «Είχαμε αρκετά προβλήματα με μικρούς και μεγαλύτερους τραυματισμούς. Κάτι που σημαίνει ότι δεν ήμασταν ποτέ 100% καλά».

Ποιος θα μπορούσε να έχει διαφορετική άποψη; «Ήταν μία σκληρή ημέρα για τη Γαλλία. Για τους παίκτες μου, για εμένα, για όλους τους φιλάθλους. Δεν έχει σημασία το τι θα γίνει με εμένα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι δύσκολο να κάνουμε τώρα αναλύσεις. Θα εξετάσουμε το πρόβλημα με την ομοσπονδία» τόνισε ο Λεμέρ.

«Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, δεν συνεχίζουμε σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν αξίζαμε ίσως να πάρουμε την πρόκριση, αφού τελικά είχαμε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να αποδεχθούμε την ήττα όπως αποδεχόμαστε και τις νίκες. Εδώ κλείνει ένα κεφάλαιο της πορείας των Μπλε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να… επανέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το μυαλό μας πλέον στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος» επισήμανε ο Λεμέρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
Cookies