Χρηματικά πρόστιμα θα συνοδεύουν τις κόκκινες και κίτρινες κάρτες στο Μουντιάλ
Αντίκτυπο στην... τσέπη των ποδοσφαιριστών θα έχουν οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες στο Μουντιάλ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, η FIFA αποφάσισε να τιμωρεί με πρόστιμο τους παίκτες που παρατηρούνται ή αποβάλλονται από τους διαιτητές.
Αντίκτυπο στην… τσέπη των ποδοσφαιριστών θα έχουν οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2002. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, η FIFA αποφάσισε να τιμωρεί με πρόστιμο τους παίκτες που παρατηρούνται ή αποβάλλονται από τους διαιτητές.
Τα υψηλότερα πρόστιμα (1.280 δολάρια) θα επιβάλλονται σε όσους τιμωρούνται για «θέατρο» ή για τράβηγμα του αντιπάλου από τη φανέλα, ενώ το ίδιο ποσό θα κληθούν να καταβάλουν όσοι παίκτες αποβληθούν στη διάρκεια του Μουντιάλ.
Επίσης, πρόστιμο 640 δολαρίων θα είναι η «ταρίφα» για όποιον δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες στη διοργάνωση.
Με καθόλου καλό μάτι δεν έχει δει τις διαρροές από τα αποδυτήρια των Μιλγουόκι Μπακς ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος... έκραξε δημόσια την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.