Έξω από τα πλέι-οφ το Μιλγουόκι, που συνετρίβη (123-89) από τους Πίστονς
Οι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν μία από τις δύο εναπομείνασες θέσεις για τα πλέι-οφ του ΝΒΑ στην τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου. Συνετρίβησαν (123-89) από τους Πίστονς και... ξεκινούν καλοκαιρινές διακοπές. Συνεχίζουν Ιντιάνα και Τορόντο.
Οι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν μία από τις δύο εναπομείνασες θέσεις για τα πλέι-οφ του ΝΒΑ στην τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου. Συνετρίβησαν (123-89) από τους Πίστονς και… ξεκινούν καλοκαιρινές διακοπές. Συνεχίζουν Ιντιάνα και Τορόντο.
Ήταν ένα δραματικό φινάλε για τους Μπακς του Μιλγουόκι, που και πέρισυ έμειναν για έναν αγώνα έξω από τους τελικούς του ΝΒΑ. Φέτος, πάντως, έχασαν τα 16 από τα 22 τελευταία παιχνίδια τους.
Αντίθετα, οι Ράπτορς κέρδισαν, στο Τορόντο, τους Καβς (103-85) και οι Πέισερς, στην Ιντιανάπολις, τους Σίξερς (103-80) και πήραν τις δύο τελευταίες θέσεις της Ανατολής.
Όλα τα ζευγάρια των πλέι-οφ (σε παρένθεση, η θέση στην κανονική περίοδο):
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!