Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Με αιχμές από τη Γιάννα Αγγελοπούλου τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της «Αθήνα 2004»

Με αιχμές από τη Γιάννα Αγγελοπούλου τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της «Αθήνα 2004»

«Ας μας αφήσουν λοιπόν να δουλέψουμε και να σταματήσουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση» τόνισε τη Δευτέρα η πρόεδρος της «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου, κατά την παρουσίαση των καινούριων εγκαταστάσεων της Επιτροπής στη Νέα Ιωνία.

25

«Ας μας αφήσουν λοιπόν να δουλέψουμε και να σταματήσουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση» τόνισε τη Δευτέρα η πρόεδρος της «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου, κατά την παρουσίαση των καινούριων εγκαταστάσεων της Οργανωτικής Επιτροπής στη Νέα Ιωνία, στο παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής.


Η κ. Αγγελοπούλου δεν έκρυψε την δυσφορία της για δημοσίευμα σχετικά με τους μισθούς στελεχών της Οργανωτικής Επιτροπής. «Στην Αθήνα 2004 που εφαρμόζουμε το πιο σύνθετο και πιο δύσκολο επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο έχει αναλάβει ποτέ η χώρα μας, έχουμε έλεγχο προληπτικό, κατασταλτικό. Έχουμε τα καλύτερα στελέχη, τους πιο έγκριτους δικαστές, οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά πώς γίνεται η δουλειά στο 2004. Ακολουθούμε κατά λέξη όχι απλώς το πνεύμα, αλλά και το γράμμα του νόμου, την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού» τόνισε.


Τόνισε ακόμη ότι το πρόβλημα της Επιτροπής είναι εάν θα βρεθεί το έμψυχο δυναμικό που απαιτείται στην ελληνική αγορά. «Ανθρώπους δηλαδή οι οποίοι θα αφήσουν τη δουλειά τους, θα έρθουν, και, το ξέρουμε όλοι μας, ότι την επόμενη μέρα του 2004 θα ψάχνουν να βρουν άλλη δουλειά. Χρειαζόμαστε λοιπόν τους καλύτερους και οι μισθοί δεν ξεπερνούν το 70 και το 75% του ευρύτερου δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα» τόνισε η πρόεδρος της «Αθήνα 2004».


«Εμείς στην υπόθεση του 2004 εργαζόμαστε με σεβασμό, με ιδιαίτερη ευαισθησία και με αίσθηση ευθύνης. Εδώ δεν έχουμε ωράριο. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους προστατέψουμε. Τους χρειαζόμαστε, και τους χρειάζονται όλοι στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για το 2004. Ας μας αφήσουν λοιπόν να δουλέψουμε και να σταματήσουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αυτό, εμένα προσωπικά με έχει προβληματίσει πάρα πολύ» κατέληξε.


Το νέο «στρατηγείο»


Όπως επεσήμανε η Γιάννα Αγγελοπούλου, τέσσερις ήταν οι βασικοί λόγοι που η Οργανωτική Επιτροπή «Αθήνα 2004» επέλεξε ως νέα έδρα της το παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής στη Νέα Ιωνία. «Το χαμηλότερο κατά 25% κόστος σε σχέση με το προηγούμενο κτίριο της Λεωφόρου Κηφισίας, η εγγύτητα στο βασικό αθλητικό συγκρότημα του ΟΑΚΑ, η σύνδεση με το νέο βασικό οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας και η επιθυμία για την δημιουργία ενός νέου πόλου σε μια περιφερειακή περιοχή, μας οδήγησαν στην συγκεκριμένη επιλογή.


Η νέα έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής βρίσκεται σ ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο που αποτελείται από επτά κτίρια, ενώ η συνολική έκταση είναι περίπου 35.000 τ.μ. γραφείων και 24.000 τ.μ. αποθηκών και χώρων στάθμευσης. Ήδη έχουν παραδοθεί 15.000 τ.μ. γραφείων και 6.000 τμ αποθηκών και στάθμευσης, ενώ ως τον Ιανουάριο του 2003 θα είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα.


«Πιστεύουμε, ότι η εγκατάσταση της έδρας της Οργανωτικής Επιτροπής με όλα τα θετικά που συνεπάγεται για τη Νέα Ιωνία, είναι ένα παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν οι Αγώνες για τους Ολυμπιακούς δήμους και τις ευρύτερες περιοχές» προσέθεσε η κ. Αγγελοπούλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies