Απορρίφθηκε η αίτηση της ΑΕΚ και του Alpha Digital για ανάκληση των ασφαλιστικών μέτρων
Το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση των ΠΑΕ ΑΕΚ, Alpha Digital και Alpha Δορυφορικής για έκδοση προσωρινής διαταγής, που θα ανακαλούσε τα ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με τα οποία τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ ανήκουν στη NETMED.
Αμείλικτος συνεχίζεται ο πόλεμος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της «Ένωσης». Την Πέμπτη, το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση των ΠΑΕ ΑΕΚ και Alpha Digital και Alpha Δορυφορικής για έκδοση προσωρινής διαταγής, που θα ανακαλούσε τα ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με τα οποία τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ ανήκουν στη NETMED.
Οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι οι αιτούντες δεν προσκόμισαν κανένα νέο στοιχείο, που να υποστηρίζει το αίτημά τους και το απέρριψαν.
Παραμένει, έτσι, σε ισχύ η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της NETMED κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και του «ALPHA DIGITAL». Αυτό σημαίνει ότι έως τις 16 Ιανουαρίου που θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή, τα δικαιώματα της ΑΕΚ έχει το Supersport, αφού ισχύει η απόφαση του Πρωτοδικείου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.